Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

EH-800

Ouman EH-800:ssa on uuden tyyppinen säätöalgoritmi, joka huomioi entistä paremmin seinä- ja lattiarakenteista johtuvia viiveitä. Sen avulla saavutetaan tasaisempi huonelämpö muuttuvissa sääolosuhteissa. Erityisesti lattialämmitystaloissa uusi säätötapa parantaa säätötulosta merkittävästi. Säätimeen kytkettävän GSM-modeemin avulla lämmitystä voidaan ohjata ja valvoa myös kännykän tekstiviesteillä.

EH-800 tuoteperheeseen kuuluu myös EH-800B, jossa on hieman vähemmän ominaisuuksia kuin EH-800:ssa. EH-800B-mallia ei voi liittää internetiin tai lähiverkkoon, eikä siinä ole RJ45-1-liityntää. Muilta osin EH-800B on sama laite kuin EH-800.

Kompaktirakenteinen lämmityksen säädin, joka on laajennettavissa myös toisen säätöpiirin tai toisen lämmönlähteen rinnakkaisohjaukseen. EH-800:a voi etäohjata internetselaimella kotiverkossa tai internetistä.

Tuotepakkaus sisältää kompaktin lämmönsäätimen ja venttiilimoottorin yhdistelmän, kiinteän menovesianturin (TMS), pistokeliitäntäisen ulkoanturin, virtalähteen ja liitosjohdon pistokeliitännällä (esim. huoneanturille), venttiilin käsikäyttövivun sekä ohjeet ja kaikki asennustarvikkeet yleisimmille (esim. Termomix, Vexve AMV, Belimon R-sarja) säätöventtiileille. Säätimeen on saatavana sovitteet myös Esben VRG, VRB, vanhoille valurautakattilaventtiileille. Säädin on nopea asentaa ja sitä on helppo käyttää. Säätimellä on 3 vuoden takuu.


ESBE VRG JA VRB VENTTIILIEN SOVITE EH-800 SÄÄTIMEEN.

Asiakkaiden keskuudessa on ilmennyt epätietoisuutta EH-800 (myös EH-800B) säätimen sovitteista, erityisesti liittyen ESBE VRG/VRB venttiileihin. Tässä vielä selvennystä asiaan:

EH-800 säätimen versiosta 3.0.0 lähtien ESBE VRG/VRB -venttiileihin käy ainoastaan uusi sovite SOV-ESBE 2. Sovite tulee hankkia erikseen (ei tule säädinpaketin mukana). Vanhempiin säädinversioihin oikea sovite ESBE VRG/VRB -venttiileihin on SOV-ESBE.


UUDET SOVITESARJAT

Venttiilin kiinnitys säätimen vaihteistoon on muuttunut EH-800 versiosta 3.0.0 lähtien. Tästä syystä vanhat venttiilisovitteet eivät käy säätimeen versiosta 3.0.0 eteenpäin. Uudet sovitteet toimitetaan säädinpakkauksen mukana (poislukien ESBE VRG/VRB venttiileihin tuleva SOV ESBE 2). Versiosta 3.0.0 lähtien säädinpakkauksen päädyssä on vihreä tarra, josta käy ilmi, että pakkaus sisältää uudet sovitesarjat.

Tuotteita yhteensä 4 kpl